Bruiloft

Bruiloft by JCVT

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bijzonder moment in het leven, waarop jullie later nog eens willen kunnen terugkijken. Wij leggen deze mooie dag graag voor jullie vast en doen er alles aan om jullie een mooie herinnering te bezorgen.

Wat krijgen we voor welke prijs?

Daarover kunnen we helder zijn: € 360,00 voor 4 uur fotografie en 2 uur nabewerking van de foto’s. Dat is onze transparante all-in prijs. Wil je een langere tijd afspreken? Dan is dat ook mogelijk.

Het volgende is daarbij inbegrepen:

  • Fotoreportage van de bruiloftsceremonie
  • Fotoreportage van de bruiloftsgasten (waaronder ook groepsfoto’s)
  • Fotoreportage van het bruidspaar op locatie
  • Cadeautje van ons aan jullie: een video van jullie trouwceremonie, gefilmd met een GoPro actiecamera of videocamera. Leuk om te delen met jullie vrienden op social media!

Voordat de grote dag gaat plaatsvinden, nemen we samen jullie wensen door ten aanzien van de locatie(s), pose(s) en planning. Na afloop van deze voorbespreking maken we een aantal foto’s zodat jullie alvast kunnen wennen aan het poseren en de fotograaf. Deze foto’s worden in hoge resolutie binnen 2 dagen na de opnamedag digitaal aan jullie beschikbaar gesteld via onze website.

Aflevercondities

  • Alle foto’s worden door ons nabewerkt op scheefstand, retoucheren, kleur, helderheid en contrast en in hoge resolutie binnen 14 dagen na de opnamedag digitaal aan jullie beschikbaar gesteld via onze website en jullie ontvangen van ons de foto’s op een usb-stick
  • Wij stellen geen limiet aan het aantal foto’s die jullie van ons ontvangen. Wij vinden het heel gewoon dat je alle foto’s die zijn gemaakt gedurende de fotoshoot digitaal in hoge resolutie ontvangt

Wij leveren enkel digitale foto’s op hoge resolutie

Zoals je merkt leveren wij alle foto’s alleen digitaal, op een USB-stick. Doordat de foto’s in hoge resolutie zijn gemaakt, kunnen jullie ze gemakkelijk bij een gespecialiseerd bedrijf laten afdrukken. Op die manier kunnen wij de digitale foto’s voor een scherpe all-in prijs aanbieden.

Neem bij interesse gerust contact met ons op.