Fotoshoot

Fotoshoot by JCVT

Het leven zit vol met bijzondere momenten. Daar later nog eens van genieten? Wij leggen dat ene bijzondere moment graag voor je vast en doen er alles aan om jou een mooie herinnering te bezorgen. Of het nu gaat om een (groeps)portret, zwangerschap, newborn, bruiloft of evenement..

Wat krijg ik voor welke prijs?

Daarover kunnen we helder zijn: € 60,00 voor het eerste uur, daarna € 30,00 per half uur. Dit is onze transparante all-in prijs. Dan weet je pas echt waar je aan toe bent.

Het volgende is daarbij inbegrepen:

  • Voorbespreking over de wensen ten aanzien van de locatie(s), pose(s) en planning
  • Gebruik van studio achtergronden in wit, zwart en groen (green screen) en leuke attributen
  • Professionele studio verlichting en de mogelijkheid tot kledingwissels. Je wilt de fotoshoot buiten laten plaatsvinden? Geen probleem, ook dan zorgen wij voor passende verlichting
  • Alle foto’s worden door ons nabewerkt op bijvoorbeeld scheefstand, retoucheren, kleur, helderheid en contrast en in hoge resolutie binnen 14 dagen na de opnamedag digitaal aan jou beschikbaar gesteld op een usb-stick
  • Wij stellen geen limiet aan het aantal foto’s die je van ons ontvangt. Wij vinden het heel gewoon dat je alle foto’s die zijn gemaakt gedurende de fotoshoot digitaal in hoge resolutie ontvangt
  • Cadeautje van ons aan jou: een timelapse filmpje van je fotoshoot, gefilmd met een GoPro actiecamera of videocamera. Leuk om te delen met je vrienden op social media!

Wil je met meer dan 8 personen tegelijk een fotoshoot afnemen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. In dat geval ontvang je van ons een offerte op maat.

Zakelijke klant? Neem dan ook contact met ons op voor een offerte op maat.

Voor een bruiloftsreportage kijk je op deze pagina.

Wij leveren enkel digitale foto’s op hoge resolutie

Wij leveren alle foto’s uitsluitend digitaal. Doordat de foto’s in hoge resolutie zijn gemaakt, kan je ze gemakkelijk bij een gespecialiseerd bedrijf laten afdrukken. Op die manier kunnen wij de digitale foto’s voor een scherpe all-in prijs aanbieden en beslis je zelf of je ze wilt (laten) afdrukken.

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.